ALGEMENE VOORWAARDEN

Artikel 1: Toepasselijkheid
 • Dit zijn de algemene voorwaarden van BIKELIFE HOLLAND. B.V. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen die via de website van BIKELIFE HOLLAND worden geplaatst.

 • Door het plaatsen van een bestelling ga je expliciet akkoord met de toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden op de door jou geplaatste bestelling en verklaar je bekend te zijn met de inhoud daarvan.

 

Artikel 2: Contactgegevens BIKELIFE HOLLAND

BIKELIFE HOLLAND B.V. (BLH)

Steenweg 72 

6131 BH Sittard

 

T 046 785 25 41

M 062 66 99 304

 

KvK nummer 74616900

 

Artikel 3: Overeenkomst, prijs en betaling
 1. De overeenkomst komt tot stand wanneer je een bestelling plaatst via de website en BIKELIFE HOLLAND een bevestiging van jouw bestelling per e-mail heeft verzonden.

 2. BIKELIFE HOLLAND behoudt zich het recht voor jouw bestelling niet te aanvaarden in het geval:

  • De door jou ingevulde gegevens niet correct of volledig zijn en in het geval BIKELIFE HOLLAND twijfelt aan de juistheid daarvan;

  • Jij een eerdere betalingsverplichting niet bent nagekomen;

  • Jij een eerdere bestellingen niet in ontvangst hebt genomen en/of niet hebt opgehaald;

  • Het door jou opgegeven bezorgadres in een land is gelegen waar BIKELIFE HOLLAND niet bezorgt.

 3. BIKELIFE HOLLAND. zal je zo snel mogelijk op de hoogte stellen van het niet aanvaarden van jouw bestelling.

 4. De op de website op het moment van betalen weergegeven prijs is een totaalprijs van alle producten

 5. Je kunt jouw bestelling betalen via één van de door BIKELIFE HOLLAND aangeboden betaalopties.

 6. Bestellingen die worden bezorgd buiten de Europese Unie, zijn mogelijk onderhevig aan bijkomende toeslagen en/of belastingen. Deze toeslagen en/of belastingen zijn nadrukkelijk niet in de in lid 2 van dit artikel genoemde totaalprijs verdisconteerd. Eventuele bijkomende kosten op grond van deze toeslagen en/of belastingen komen voor jouw eigen rekening en risico.

 7. BIKELIFE HOLLAND  kan niet aan een aanbieding op haar website gehouden worden indien je redelijkerwijs kan begrijpen dat de aanbieding dan wel een onderdeel daarvan een kennelijke vergissing of schrijffout bevat, zoals een ongewoon lage prijs. Wij verzoeken je om contact met BIKELIFE HOLLAND op te nemen als je twijfelt aan de juistheid van een aanbieding.

 

Artikel 4: Levering
 1. BIKELIFE HOLLAND doet er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te leveren, maar in ieder geval binnen 30 dagen na de aankoopdatum. De aangegeven leveringsdata op de website van BIKELIFE HOLLAND zijn gebaseerd op de aan BLH ten tijde van het sluiten van de overeenkomst bekende omstandigheden en kunnen aan verandering onderhevig zijn wegens externe factoren, zoals de gekozen betalingswijze, de wijze van transport en interne beschikbaarheid. De leveringsdatum is tevens aan verandering onderhevig indien je wijzigingen aanbrengt aan jouw bestelling.

 2. Je bent gehouden al het mogelijke te doen dat redelijkerwijs van jou verwacht kan worden om BIKELIFE HOLLAND in staat te stellen jouw bestelling op tijd te leveren. Indien je niet meewerkt, zoals beschreven in artikel 4 paragraaf 2, behoudt BIKELIFE HOLLAND zich het recht voor om de producten niet af te leveren.

 3. Jouw bestelling zal worden geleverd op het bezorgadres of afhaalpunt dat jij hebt aangegeven op de website van BIKELIFE HOLLAND

 4. Op het moment dat BIKELIFE HOLLAND  jouw betaling voor de door jou bestelde producten heeft ontvangen, gaat het eigendom van de bestelde producten op jou over.

 5. BIKELIFE HOLLAND  spant zich in de door jou bestelde producten compleet en in goede staat af te leveren. In het geval de afgeleverde producten niet compleet zijn of zijn beschadigd, verzoeken wij je zo snel mogelijk met ons contact op te nemen.

 

Artikel 5: Getrouwe weergave en levensduur
 • BIKELIFE HOLLAND doet haar uiterste best om de producten zo getrouw mogelijk weer te geven op haar website. Als je van mening bent dat het door jou bestelde product niet overeenkomt met de weergave op de website - ten tijde van het bestellen van het product - dan kun je gebruikmaken van je herroepingsrecht. In artikel 6 van deze Algemene Voorwaarden wordt beschreven hoe je van je herroepingsrecht gebruik kunt maken.

 • De levensduur van de producten die BIKELIFE HOLLAND. aanbiedt op haar website is afhankelijk van het materiaal van het product en de manier waarop en de intensiteit waarmee jij gebruik maakt van het product. Om ervoor te zorgen dat de producten hun optimale levensduur en kwaliteit behouden, is het van belang dat je de (was)voorschriften in acht neemt.  

 

Artikel 6: Bedenktijd en herroepingsrecht
 1. Als je niet tevreden bent met je bestelde product(en), kunt je de overeenkomst ontbinden binnen een bedenktijd van zeven (7) dagen na ontvangst van het product in kwestie zonder opgave van redenen (herroepingsrecht).

 2. De bedenktijd begint op de dag nadat je het product hebt ontvangen of op de dag dat een door jou aangewezen derde partij (dit is niet de vervoerder) het product heeft ontvangen.

 3. Als je de overeenkomst wilt ontbinden kan dat altijd. Je kunt gebruikmaken van dit modelformulier en dit aan ons terugsturen. Je kunt je ook aanmelden en zo je retourzending registreren. Retourneer de artikelen zo snel mogelijk, maar binnen 7 dagen vanaf de dag waarop je het recht op terugtrekking hebt uitgeoefend. Het product of de producten in kwestie kan/kunnen worden gestuurd naar het in artikel 2 genoemde adres voor terugzending van producten.

 4. Je bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering van de goederen door verwerking anders dan wat nodig is om de aard, eigenschappen en functie van de goederen te beoordelen. Dit betekent dat alle items moeten worden teruggestuurd in dezelfde conditie als bij ontvangst; de items mogen niet beschadigd, vuil, gewassen, aangepast of gedragen zijn (anders dan voor passen) en alle labels of etiketten moeten intact zijn.

 5. Indien een product voor restitutie in aanmerking komt, zal  het voor het product betaalde bedrag binnen veertien (14) dagen na ontvangst van het betreffende product terugstorten op het door jou gebruikte rekeningnummer.

 6. Je ontvangt een terugbetaling van het totale bedrag dat is betaald (exclusief de standaard verzendkosten).  De retourzending is gratis. Het bedrag wordt teruggestort via de oorspronkelijke betaalmethode die is gebruikt bij het plaatsen van de bestelling.

 7. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op de volgende soort overeenkomsten:

  • Overeenkomsten voor de levering van goederen die gemaakt zijn naar specificatie van de klant of duidelijk gepersonaliseerd zijn.

 
Artikel 7: Privacy
 1. BIKELIFE HOLLAND gaat zorgvuldig om met jouw gegevens.

 

Artikel 8: Klachtenregeling
 1. Wij doen ons uiterste best het bestel- en bezorgproces probleemloos te laten verlopen. Als je nog steeds een klacht hebt, kun je contact met ons opnemen via onze contactgegevens zoals vermeld in artikel 2 van de Algemene voorwaarden.

 2. Wij streven ernaar jouw klacht zo snel mogelijk op te lossen.

 

Artikel 9: Overige informatie

GIFT CARDS INWISSELEN

Na het invoeren van je gift card bij het afrekenen, zal het tegoed van het totaal van de bestelling worden afgetrokken. Als het totaal van je bestelling het tegoed van je gift card overschrijdt, kunt je het resterende deel van het bedrag van je bestelling met elke andere geaccepteerde betaalmethode betalen. Het resterende tegoed op de gift card kan worden gebruikt voor toekomstige aankopen.

VERVALDATUM

BLH gift cards zijn tot 1 jaar na de aankoop van de gift card geldig. Gift cards kunnen niet worden omgewisseld voor contant geld.

RETOURZENDINGEN

Als je een bestelling retourneert die met een gift card is betaald, wordt de restitutie op de gift card toegepast. Neem contact op met onze klantenservice als je je gift card niet langer in bezit hebt.

AANBIEDINGEN

Promotionele aanbiedingen of kortingen zijn niet van toepassing op de aankoop van gift cards.

 

© 2019 - 2020 Bikelife Holland

 

Steenweg 72

6131 BH Sittard

T  046 785 25 41

M 06 26 69 93 04

 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon
 • White YouTube Icon

©2020 by Bikelife Holland | Ontwerp website: Ontwerpburo M

Winkelwagen0